Voedingssupplementen


 

Steeds vaker zien we dat mensen een tekort hebben aan bepaalde vitamines en mineralen. Dit komt onder andere doordat de voedingsbodem van de landbouwgrond steeds meer uitgeput raakt. Voedsel bevat niet altijd meer voldoende vitamines en mineralen. Zeker in periodes van stress, ziekte of verminderde weerstand, kan het zijn dat u tekorten heeft opgedaan.

 

In de praktijk werk ik met een aantal hoogwaardige merken voedingssupplementen. Waarom kies ik niet voor 1 merk?! De supplementen worden vaak net op een iets andere manier bereid: andere verwerkingsprocessen en andere ingrediënten. Met als gevolg, dat wat voor de ene persoon prima werkt, voor de andere eigenlijk niks doet.

 

Met behulp van de biotensor en Bicom test ik uit welke supplementen voor u van belang zijn. En nadat we alle tekorten in kaart hebben gebracht, test ik welke combinatie voor u het beste werkt.
Ook worden periode en dosering uitgetest. En tijdens de behandelingen, kijken we regelmatig of tekorten zijn aangevuld, of u supplementen nog nodig heeft of dat de dosering wellicht aangepast dient te worden.