Bioresonantie voor dieren


 

Bioresonantie therapie is ook zeer geschikt voor dieren. Dieren voelen nog veel beter dan mensen aan wat hen helpt en wat niet. Dit is tijdens de therapie heel mooi te zien. Omdat dieren zo goed in verbinding staan met zichzelf en de natuur, heeft de therapie vaak al snel een duidelijk en goed resultaat.

 

Ieder diersoort kan behandeld worden met Bioresonantie, ook dieren die anders niet behandeld kunnen worden i.v.m. dracht, erg jonge leeftijd of FEI wedstrijd dopingregels.

 

Behandeling is erop gericht het dier in balans te brengen, verstoorde elementen te stabiliseren, energetische belastingen uit te leiden en blokkades op te heffen. Hierdoor kunnen lichaamscellen onderling weer beter communiceren waardoor het zelf genezend vermogen van het lichaam zal worden hersteld.

 

Zeker bij dieren zien we dat we met de behandeling vaak niet hoeven in te zoomen op wat precies de oorzaak van een klacht is. Wanneer bijvoorbeeld immuunsysteem, darmafweer en uitleidende organen behandeld worden, blijkt het dier vaak zelf in staat de oorzaak van zijn ziekte aan te pakken (hetzij een bacterie, parasiet of iets anders). Toch kan het zijn dat een behandeling herhaald moet worden, omdat een energetische belasting er al zo lang zit, dat het niet in een keer te behandelen is of dat ik een specifiek behandelprogramma draai. Maar andersom kan het ook zijn dat een behandeling niet meer nodig is, omdat het lichaam het zelf heeft opgelost.
Wanneer een energetische belasting weg is, blijft deze in principe ook weg.

 

Tijdens de behandeling kijk ik welke andere behandeling dan bioresonantie voor uw dier nog meer van toepassing is, zoals bijvoorbeeld Bach bloesem, edelstenen of celzouten. Deze therapieën combineer ik dan in mijn behandeling.