Behandeling


 

Behandeling is erop gericht het lichaam in balans te brengen, verstoorde elementen te stabiliseren, energetische belastingen uit te leiden en blokkades op te heffen. Hierdoor kunnen lichaamscellen onderling weer beter communiceren waardoor het zelf genezend vermogen van het lichaam zal worden hersteld.

 Behandeling werkt altijd van breed naar smal: 

-          Uitleidende organen optimaliseren, zodat het lichaam afvalstoffen kwijt kan 

-          Energetische Belastingen en blokkades uitleiden en lichaam stabiliseren 

-          Indien nodig specifiek op bepaalde ziekte/aandoening behandelen.

 
Tijdens de behandelingen kan vaak 1 ding tegelijk worden behandeld. Zodat het lichaam niet overvraagd wordt. Het lichaam heeft vervolgens minimaal 1 week nodig om te herstellen / aan te passen / op te ruimen en het behandelde te implementeren.

Tussen behandelingen moet dan ook minimaal 1 week zitten. Tenzij een acute klacht wordt behandeld. Dit kan wel met korte tussenpozen of zelfs elke dag.

Een test is een moment opname. Doordat het lichaam steeds beter in balans komt en het zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd, kan het zijn dat het lichaam op een gegeven moment in staat is zelf energetische belastingen/blokkades op te ruimen. Om deze reden testen we in elk consult altijd of een bepaalde energetische belasting nog aanwezig is en of het wel/niet behandeld moet/kan worden.


Het kan zijn dat een behandeling herhaald moet worden, omdat een energetische belasting er al zo lang zit, dat het niet in een keer te behandelen is. Maar andersom kan het ook zijn dat een behandeling niet meer nodig is, omdat het lichaam het zelf heeft opgelost.

Wanneer een energetische belasting weg is, blijft deze in principe ook weg.

 

Tijdens de behandeling kijk ik welke andere behandeling dan bioresonantie voor u nog meer van toepassing is, zoals bijvoorbeeld Bach bloesem of edelstenen. Deze therapieën combineer ik dan in mijn behandeling.