Consult praktijk


 

Intake

 De intake duurt 1,5 uur. In deze tijd gaan we een compleet beeld neerzetten wat betreft belastingen/tekorten etc. Dit doen we door een inventarisatie van de klachten, het uittesten van de testdozen, het uittesten van mineraal en /of vitamine tekorten en of aanvullende therapie, zoals bijvoorbeeld Bach bloesem, van meerwaarde kan zijn. Voordat u de afspraak heeft, krijgt u een intake formulier toegestuurd, welke u vast kan invullen. Tijdens het consult wordt dit formulier besproken en kunnen eventuele aanvullingen worden gedaan. Na het consult ontvangt u een verslag met daarin alle bevindingen en het behandelplan. Aan de hand hiervan wordt samen met u het verdere traject afgesproken.

 

Vervolgconsult

 Een vervolgconsult duurt 1 uur. Bij kinderen of het laatste restje van een bepaalde klacht, kan soms een kort consult van een half uur voorkomen.

 

Tijdens een consult wordt altijd volgens hetzelfde principe behandeld: 

-          Grondprogramma: gelijke verdeling van energie door het lichaam waardoor de behandeling beter aan zal slaan 

-          Ondersteuning van bepaalde organen/meridianen zodat deze in staat zijn de behandeling te verwerken/afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen 

-          Uitleiding van belasting/blokkade 

-          Stabilisatie van het lichaam om overbelasting te voorkomen

 

Verder kunnen voedingsadviezen worden gegeven en supplementen worden aanbevolen. Indien noodzakelijk worden energetische korrels, oliën of een elektromagnetische chip meegeleverd.