* Belangrijk nieuws *

 

 

Wat een rare en bizarre tijd waar we nu in zitten. Het Corona virus grijpt om zich heen en heeft grote invloed op alles in de wereld. Gezondheid, economie, sociale contacten, milieu etc.

 

Ook voor mijn praktijk geldt dat ik aanpassingen moet maken. Hoewel ik graag iedereen zou willen blijven behandelen, juist in deze tijd, kan dat niet vanwege de maatregelen die de overheid heeft opgelegd. De deuren van de praktijk zijn sinds maandag 23 maart voorlopig dan ook gesloten voor klanten. Dat wil zeggen de letterlijke deuren. Want hoewel ik niemand meer persoonlijk in mijn praktijk kan behandelen, zijn er nog steeds behandelmogelijkheden.
Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.
*Onderstaande tarieven zijn speciale tarieven en gelden alleen tijdens de huidige praktijksluiting*

 

 

 

BEHANDELMOGELIJKHEDEN

 


♥ Behandeling op afstand                                                                                         € 35,00

 

Hoewel direct behandelen nu niet mogelijk is, is er wel mogelijkheid tot behandeling, namelijk via een chip/korrels/druppels/olie. Via de telefoon of mail bespreken we je klachten. Vervolgens test ik verder uit welke behandeling/ondersteuning er mogelijk is. Deze frequenties worden vervolgens op een chip/korrels/druppels/olie gezet en de bevindingen ontvang je via de mail.
De chip/korrels/druppels/olie kunnen worden per post worden verstuurd.
Werking: ongeveer 2 weken
* de prijs in inclusief chip/korrels/druppels en verzending

♥ Energetisch consult op afstand                                                                             € 25,00

 

Ben je niet jezelf, voel je je moe, verdrietig of boos? De kans is groot dat je op dit moment niet volledig in je eigen kracht staat. Er wordt veel van ons gevraagd, we moeten andere dingen doen dan we gewend zijn en spenderen onze dagen op heel andere manier dan we gewend zijn.
Op afstand ga ik je testen én terugzetten in je eigen kracht. Ik zorg ervoor dat je goed geaard bent, beschermd bent tegen invloeden van buitenaf (bijvoorbeeld gevoelens van anderen) en dat er geen energielekken meer zijn. Via de mail ontvang je mijn bevindingen.
Ook je gezin, huisdieren of huis kunnen hierin worden meegenomen. In dat geval, neem even contact met me op voor de mogelijkheden.

  

♥ Chip ter ondersteuning van preventie of van herstel bij Corona virus                        € 25,00

 

Net zoals bij bovenstaande behandeling is het mogelijk een persoonlijk chip te maken ter ondersteuning bij het Coronavirus. Deze kan zowel preventieve ondersteuning bieden of ondersteuning bij herstel. Voor verdere uitleg, klik hier.
Werking: ongeveer 3 weken
* de prijs in inclusief chip en verzending

 ♥ Persoonlijk advies voedingssupplementen                                                           € 15,00

 

Juist nu is het van belang dat je voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt. Veel mensen hebben nu meer vitamines nodig dan normaal. Juist om het lichaam gezond te houden of herstel te bevorderen. In dit consult krijg je advies op maat via de mail. Ik ga voor je uittesten welke tekorten er zijn, welke supplementen voor jou de juiste ondersteuning zijn én in welke dosering je ze dient te gebruiken.

 

♥ Persoonlijk advies producten Natural Upgrade                                                     € 15,00

 

Voor wie nog niet bekend is met de producten van Natural Upgrade: dit zijn energetische verzorgingsproducten die ondersteuning kunnen bieden op verschillende vlakken. Denk aan overprikkeling (als gevolg van HSP), niet kunnen aarden, burn-out, pijn, slecht slapen, en nog meer. Met de Natural Upgrade verzorging versterk je de verbinding met lichtheid, innerlijke rust en geeft je jouw zelfhelend vermogen een flinke boost, op een hele makkelijke manier. En dat is zeker in deze tijd van hrte welkom.
Via de telefoon/skype/whatsapp krijg je uitleg over de verschillende producten en hun werking. 
We bespreken je wensen/klachten en krijg je persoonlijk advies welke producten het beste bij jou passen. En bestel je voor 35,00 euro of meer, vervalt de consult prijs!
* Bij opsturen, komen er nog verzendkosten bij

Bloesemremedie consult                                                                                      € 35,00

 

Bloesem remedies zijn goed in te zetten bij verschillende klachten en met name ook op emotioneel en mentaal vlak. Enkele voorbeelden waarop de bloesems werkzaam zijn: negativiteit, nervositeit, angst, aangeven van grenzen, zelfverzekerdheid, boosheid, onzekerheid, kwetsbaarheid, verdriet, en nog meer.
Via de mail/telefoon/WhatsAppp bespreken we je klachten en met behulp van de biotensor test ik uit welke (combinatie aan) bloesem(s) bij je past. De remedie wordt gemiddeld enkele maanden gebruikt (al dan niet in dezelfde combinatie), maar meestal ervaar je naar een aantal dagen al meer innerlijke rust. Via de mail ontvang je een beschrijving van de samengestelde remedie. Het flesje wordt via de post verstuurd.
* de prijs is inclusief bloesemremedie en verzending 

 ♥ Bloesemremedie vervolgconsult                                                                            € 25,00  

 

Na een bloesemremedie kan het zijn dat u nog een remedie nodig heeft, al dan niet in dezelfde samenstelling. Dit test ik voor je uit en de beschrijving hiervan wordt via de mail verstuurd. Het flesje kan worden opgehaald/bezorgd/per post worden verstuurd.
* de prijs is inclusief bloesemremedie en verzending

♥ Webshop

 

Naast bovenstaande behandelingen is mijn webshop natuurlijk ook gewoon open! Hier vindt je alle producten van Natural Upgrade, maar ook fijne andere producten van Gentle day, Uzepia en Ben&Anna. Neem gerust een kijkje en mocht je vragen hebben: stel ze gerust via de mail of de app!

 

Ik wens iedereen veel liefde, licht, kracht, sterkte en blijvende gezondheid toe!

 

liefs,