HappySoaps Natuurlijke Deodorant

Natuurlijke en Plasticvrije Deodorant van HappySoaps. De beste natuurlijke ingrediënten voor een effectieve bescherming tegen zweet. Geen vervuilende traditionele deodorantbussen meer nodig!

Eucalyptus en Lemongrass - Natuurlijke Deodorant

De eucalyptus en lemongrass geven deze deo een stimulerende en aardse geur. Een echt activerende deodorant met een fijne geurexplosie.

€ 8,99

  • Levertijd: 1-3 dagen

Sinaasappel - Natuurlijke Deodorant

Waan je even in het buitenland! Deze deo ruikt heerlijk fruitig en heeft tinten van het mediteraanse leven. Gebruik ‘m en je weet waar we het over hebben.

€ 8,99

  • Levertijd: 1-3 dagen

Lavendel - Natuurlijke Deodorant

Er zijn op de wereld heel wat lavendel-fanaten voor deze mooie paarse bloem te vinden. Ruik een keer flink aan deze plasticvrije deo en je waant je in een veld vol met lavendel.

€ 8,99

  • Levertijd: 1-3 dagen

Kokosnoot en Limoen - Natuurlijke Deodorant

Het gevoel en de geur van de zomer onder je oksels! De kokos en limoen geven deze natuurlijke deodorant een heerlijke, speelse geur. Na het gebruiken van deze deodorant kom je meteen in de feeststemming, een mooi begin van de ochtend. Onmisbaar voor positivo’s, energiekelingen en allround happy people!

€ 8,99

  • Levertijd: 1-3 dagen

Sweet Roots - Natuurlijke Deodorant

Terug naar de basis, letterlijk. De bijzondere en prettige geur van deze deodorant heeft ons geïnspireerd om ‘m Sweet Roots te noemen.

€ 8,99

  • Levertijd: 1-3 dagen

Rozemarijn en Pepermunt - Natuurlijke Deodorant

Deodorant mag je best een beetje ruiken. Dat is bij deze deo zeker het geval. Met de heerlijk kwieke en kruidige tinten ben je de hele dag verzekerd van een lekkere geur. Gegarandeerde frisheid zonder plastic of andere rotzooi. De deodorant is enorm effectief tegen zweet door de slimme samenstelling van natuurlijke ingrediënten. Daarbij gaat het potje gemakkelijk 2 tot 3 maanden mee. Spice it up met deze kruidige pepermunt combinatie!

€ 8,99

  • Levertijd: 1-3 dagen

Neutraal - Natuurlijke Deodorant

Soms heeft mooi niets extra’s nodig. Dat bewijst deze neutrale deodorant maar weer eens. Heerlijk neutraal, maar wel effectief. De hele dag beschermd door de natuurlijke, verzorgende en zachte ingrediënten.

€ 8,99

  • Levertijd: 1-3 dagen