Natural Upgrade by Nicole Jansen


Bij jezelf blijven, ontprikkeling, concentratie, rust, aarden, ADHD, pijnklachten,....


Soms kom je de juiste mensen tegen op het juiste moment! Zo ook met Nicole Jansen van Natural Upgrade! Uit eigen ervaring weet ik inmiddels dat haar producten fantastisch werken, heerlijk ruiken, zuinig zijn in gebruik en zonder rommel zijn! Wat wil je nog meer?!

 

De wellness producten van Natural Upgrade (NU) zijn gecodeerd met liefdevolle energie. 'Energy boosted' noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper. Door NU producten te gebruiken geef je aandacht aan zowel lichaam als geest. Je stelt je weer open voor liefdevolle energie en komt terug bij jezelf. Natural Upgrade omringt je met energie waarbij je je thuis voelt.

In mijn praktijk gebruik ik de producten ter ondersteuning van de behandelingen, maar ook als losstaande, zelfstandige producten.

Waar zet ik de producten bij in?! Denk aan: bij jezelf blijven ontprikkelen, concentratie, rust, pijnklachten, ADHD, aarding,…..
De verschillende producten hebben verschillende werkingen. Met de biotensor test ik uit welke producten voor jou geschikt zijn!

De producten kunnen gebruikt worden door iedereen. Ook voor kinderen zijn ze uitermate geschikt en zij vinden vaak vooral de handcrème erg fijn en lekker ruiken; Voor zwangeren en baby’s is de huidolie uitermate geschikt.