Bioresonantie


 

 

Alles wat leeft trilt (frequentie) en is met alles rondom ons verbonden en daarom kan het resoneren. Door invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld gifstoffen, bacteriën, stralingen etc., kan de communicatie tussen de lichaamscellen worden verstoord. Hierdoor verandert de frequentie die de cel uitdraagt en kunnen ziektes of allergieën ontstaan. De mens is als het ware een soort vat en als het vat overstroomt ontstaan er problemen.

Bioresonantietherapie is een behandelmethode waarbij het juist afstemmen van externe informatie en lichaamseigen informatie het zelf genezend vermogen stimuleert en daarmee de gezondheid herstelt.

 

 

 U kunt het vergelijken met een radio. Een radiozender zendt uit op bijvoorbeeld 700kHz. Wanneer het radiotoestel ook op deze zelfde frequentie wordt afgestemd, ontvang je het gewenste programma (= communicatie)

 

Echter staat het toestel net naast deze frequentie, ontstaat er ruis in het programma. Ook de in het lichaam opgeslagen frequenties van vreemde stoffen, zoals bijvoorbeeld amalgaan, bacteriën en pesticiden verstoren het frequentiebeeld. Er ontstaat ruis in het lichaam en verstoringen ontstaan. Door middel van bioresonantie wordt uw lichaam als het ware weer afgestemd op de juiste zenders!

 

Met de hulp van de “Bicom” (Bioresonantie apparaat van de Firma Regumed) en de KKT testdozen wordt de gezondheidstoestand van het lichaam en de energiestatus van de cliënt vastgesteld. Succesvolle behandelingen resoneren met de eigen trillingen van de cliënt en de therapie is daardoor heel precies op de individuele cliënt toegesneden.

 

Uw trillingsfrequenties worden vergeleken met de (juiste) trillingsfrequenties, welke zijn opgeslagen in ampullen. Zodra bekend is welk orgaan / weefsel energetisch belast is, wordt er gekeken naar de soort belasting.  Hierna wordt therapie gestart met de Bicom, volgens een individueel afgestemd behandelplan.

 

De therapie wordt via een magnetische rugplaat, elektrode en/of koperen kogelelektroden doorgegeven en is pijnloos en ontspannend. De informatie die aan het lichaam wordt gegeven, wordt verwerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

 

Bicom Bioresonantie therapie is een universeel inzetbare, pijnloze en effectieve behandelmethode om schadelijke of ziekmakende informatie in het lichaam te herstellen en belastingen op te heffen.