individuele behandeling


Loop jij al een tijdje vast?

Weet je niet (meer) wie je bent?

Heb je moeite om je draai te vinden?

Heb je fysieke klachten en kom je niet achter de oorzaak?

 

Ben jij zover om je mooiste leven te gaan leiden?

 Zeg dan vandaag nog JA!

 

Behandeling
1
a 2 dagen voor de intake vraag ik je een intakeformulier in te vullen. Wat is je thema/klacht? Wat zijn belangrijke gebeurtenissen? Welke fysieke klachten zijn er, wat wil jouw lichaam je vertellen?

In mijn praktijk nemen we kort jouw intakeformulier nog even samen door, zodat alle programma’s geopend zijn. Jouw systeem weet precies wat er moet gebeuren, welke informatie opgeslagen zit en mag worden losgelaten. Je hoeft het niet te doorleven, je hoeft er niet over te praten. We hoeven alleen de programma’s open te zetten en jouw lichaam doet, samen met het kwantumveld, de rest!

We kijken naar datgene wat je WEL wilt en welke bestelling hierbij past. Zodra we deze helder hebben, start de behandeling.

 

Als therapeut breng ik de verbinding tussen jou en het quantumveld tot stand. Hiervoor ga ik achter jou staan, ik plaats mijn handen op jouw heup en schouder. De energie komt in beweging, dat betekent dat jij ook gaat bewegen. Je beweegt naar achter als de verbinding er is. Daarna vragen we aan jouw lichaam om zich in de optimale positie uit te lijnen. Jouw lichaam is de antenne. Ook nu ga je bewegen, jouw lichaam weet precies wat het moet doen. En jij mag het lekker laten gebeuren! Als jouw lichaam in optimale positie staat, plaats je jouw bestelling. Ik begeleid je hierbij. Daarna ga ik met de programma’s op jouw harde schijf aan de slag. Dit kan zowel liggend, als fysiek stappend door de praktijkruimte.
Communicatie verloopt zowel verbaal als non verbaal. Het helpt jou in je proces om blokkades op te sporen, los te laten en energie te transformeren op alle niveaus:  fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en alle overige lagen.

Aan het einde van de behandeling stap je in het energieveld van jouw bestelling. De versie die jij wil zijn, hoe jij je wil voelen. Deze informatie wordt opgeslagen op jouw harde schijf en verankerd.

Belangrijk is, om je hierna elke dag te verbinden met wat je WEL wilt, met je bestelling en met jezelf.

En natuurlijk is dit niet altijd even gemakkelijk, want vaak doen we al zo lang hetzelfde,..

Maar hierbij ga ik je helpen!

 

Wat kun je ervaren?

De verandering in energie is voelbaar. Bijvoorbeeld met tintelingen in je lichaam, kou of warmte voelen, emoties ervaren, kleuren zien. De meeste klanten ervaren de behandelingen als magisch, licht, fijn. Er gebeurt véél in een korte tijd, zoveel dat je er met jouw bewustzijn, bijna niet bij kan. En dat hoeft ook niet! Ga het niet analyseren, maar laat het gewoon gebeuren!

 

Vervolgsessies

Bij de volgende behandeling checken we eerst samen in. Hoe gaat het met je? Wat is er na de vorige behandeling veranderd? Wat mag er nog meer transformeren? Waar zetten we vandaag op in?

Voor het beste resultaat adviseer ik 3 behandelingen in een periode van ongeveer 5 weken. Op deze manier, gaat de transformatie steeds een laagje dieper, tot de kern wie jij in essentie bent.


  Wat krijg je:

• 3 behandelingen van 1 tot max. 1,5 uur

• Een gesprekje vooraf

• Oefeningen voor thuis

• Nazorg van ± 15 min. per behandeling

Investering: 500,00

 

Optioneel:

• Een op jou afgestemde edelsteen armband, waar we de juiste frequenties op zetten om je tussen de behandelingen door te ondersteunen: 33,00 euro

• Onbeperkte mogelijkheid tot het stellen van vragen via WhatsApp gedurende deze 5 weken: 133,00 euro

 

Als jij jezelf dit totaal pakket gunt, krijg je dit van mij voor 633,00 euro i.p.v. 666,00 euro