Bedrijven en Scholen


Teambuilding 4.0, Persoonlijk Begeleiderschap 4.0 en Eigen-Wijsheid

 

Wij hebben iets heel bijzonders in petto voor ondernemers én basisscholen die buiten de gebaande paden lopen. Die voorop lopen in creatieve oplossingen. En die de ontwikkeling en welzijn van medewerkers, leerkrachten en leerlingen echt op de eerste plaats durven te zetten. Wat wij doen en brengen is nieuw. Vooruitstrevend. Eigentijds. Resultaatgericht. Waarneembaar. Magisch!

 

Wij, Nicolien Bröring en Joyce Koffeman zijn ondernemer en gecertificeerd Touch of Matrix therapeut. Wij werken met deze bijzondere methode op basis van quantum fysica. Vanaf mei bundelen wij onze krachten en bieden wij krachtige en unieke trajecten aan voor het bedrijfsleven én het onderwijs. Bij deze methode praten we niet (veel) over de situatie. Als er iets niet loopt, is er vast al genoeg over gezegd. De kern van het probleem zit vaak in het onderbewuste, dat wat je niet weet. Met behulp van quantum energie transformeren wij de dynamiek binnen een team. Kinderen leren weer te luisteren naar en te vertrouwen op hun eigen lichaam. Met uiteindelijk pure winst voor het geheel én het individu, want dat is ons doel.

 

Bedrijfsleven: Teambuilding 4.0
Zet deze methode in als je op een unieke manier de samenwerking van je team wil verbeteren. Hoe sterker je team, hoe meer je je als management kan richten op de sturing. Het team kan met elkaar  inzetten op thema’s die spelen. Denk aan afwezigheid van vertrouwen, onveiligheid op de werkvloer, angst voor confrontaties, gebrek aan betrokkenheid, het mijden van verantwoordelijkheid, te weinig aandacht voor resultaten. Zowel de collectieve als de individuele energie binnen het team transformeert waardoor er een nieuwe en positieve verbinding met elkaar ontstaat. En wat er dan ineens wel allemaal mogelijk is..?

 

Onderwijs: Persoonlijk Begeleiderschap 4.0 en Eigen-Wijsheid 4.0
Kinderen worden overspoeld met prikkels en leren al op hele jonge leeftijd dat ze alles uit hun hoofd moeten doen, volgens bestaande regels. Gelukkig komt er steeds meer ruimte voor kinderen om hun eigen pad te bewandelen, maar is dit genoeg? Wij zien dat veel kinderen niet meer in verbinding zijn met zichzelf en allerlei klachten ontwikkelen. Binnen het onderwijs bieden wij daarom trajecten aan die gericht zijn op het welzijn en belangrijke en actuele thema’s voor kinderen. Denk aan de verbinding met jezelf, veiligheid, pesten, zelfvertrouwen, samenwerken. Met deze methode blazen wij de juiste energie in een klas, zodat kinderen hun Eigen-Wijsheid weer vinden, weerbaarder worden, beter hun eigen grenzen kunnen aangeven, meer rust ervaren en de klas een nog prettigere en veiligere omgeving wordt.
Ook voor leerkrachten verandert er steeds meer. Niet alleen methodieken, maar ook de samenwerking met de kinderen. Deze verandering kan leiden tot onrust, weerstand, onbegrip of onbalans binnen een klas of team. Speciaal voor leerkrachten bieden we hiervoor een begeleiderschap traject aan. Als team ga je werken aan onderliggende thema’s, op collectief en individueel niveau. Hierdoor ontstaat een nieuwe verbinding en meer balans in zowel het team als in de klas.

 

Wij hebben NU plek voor die innovatie werkgever of school die klaar is voor Teambuilding 4.0 , Persoonlijk Begeleiderschap 4.0 en Eigen-Wijsheid. Wij bieden maatwerk, er is altijd een oplossing, zoals bijvoorbeeld een individueel traject indien gewenst.

 

 

Interesse of meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op. Wij werken door heel Nederland.