Joyce Koffeman


Mijn naam is Joyce Koffeman. Geboren en getogen in Veghel en nu woonachtig in de mooie Betuwe. Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van 2 schavuiten!

 

Mijn passie en levensdoel is “zorgen voor”. Dit doe ik dan ook al jaren met veel plezier op verschillende manieren.
Na mijn opleidingen verpleegkunde en zorgwetenschappen, heb ik jarenlang gezorgd als verpleegkundige binnen het ziekenhuis en de ouderenzorg én als gezondheidswetenschapper binnen het geneesmiddelen onderzoek.

  

 

Zowel de reguliere geneeskunde als de complementaire geneeskunde (ook wel alternatieve geneeskunde) heb ik hoog in het vaandel staan.  Ik ben ervan overtuigd dat deze twee vormen hand in hand moeten gaan om de mens te kunnen voorzien van zo goed mogelijke zorg. Ze heffen elkaar niet op, integendeel ze vullen elkaar perfect aan!

 

Inmiddels ben ik alweer sinds januari 2017 werkzaam in mijn eigen praktijk. Je kunt bij mij terecht voor Touch of Matrix, bioresonantie, reiki. massage en coaching. Ter ondersteuning werk ik veel met de energetische producten van Natural Upgrade.

 

Ik zie veel verschillende klachten in mijn praktijk. Maar hooggevoeligheid is over het algemeen wel de verbindende factor van mijn klanten.

Want hooggevoeligheid is krachtig en mooi, maar kan ook zorgen voor onbalans en daaruit voortvloeiend voor klachten.

 

Samen met jou, kijk ik graag hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij weer in je eigen kracht komt te staan, meer energie krijgt en je gezondheid verbetert.

 

Wees welkom in de praktijk én op de website!