Joyce Koffeman


 

Mijn naam is Joyce Koffeman. Geboren en getogen in Veghel en nu woonachtig in de mooie Betuwe, in Valburg. Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van 2 kleine schavuiten!

Van kleins af aan wist ik wat ik wilde: ik wilde “zorgen”: Mensen, dieren dat maakte me niet uit. Na het gymnasium was HBO verpleegkunde voor mij dan ook een logische stap, gevolgd door de universitaire opleiding zorgwetenschappen.

Ik leerde dat je op veel verschillende manieren voor mensen kunt zorgen. Na mijn opleidingen, ben ik daardoor in het klinisch geneesmiddelen onderzoek terecht ben gekomen. Door op deze manier te werken, kon ik ervoor zorgen dat mensen ook in de toekomst verzekerd waren van goede medicatie en daarmee goede zorg.

Na 14 jaar onderzoek was het echter tijd voor iets anders. Nog steeds wilde ik zorgen voor mensen, maar wel graag op mijn eigen manier. Want hoewel ik de reguliere geneeskunde hoog in het vaandel heb staan, heb ik dat ook met complementaire geneeskunde (ook wel alternatieve geneeskunde). Ik ben ervan overtuigd dat deze twee vormen hand in hand moeten gaan om de mens te kunnen voorzien van zo goed mogelijke zorg. Ze heffen elkaar niet op, integendeel ze vullen elkaar perfect aan!

 

Zelf heb ik dit mogen ervaren voordat ik zwanger werd van ons eerste kindje. Daar waar we in het ziekenhuis bleven steken op onbegrepen kinderloosheid, kwamen er middels bioresonantie hele andere inzichten boven tafel. Onder andere belasting met zware metalen, allergieën en uiteindelijk zelfs een trauma welke op mijn voortplantingsorganen was geslagen.
Ik kan voor niemand anders oordelen, maar ik had me sinds de behandeling al in geen 5 jaar zo goed gevoeld! Jarenlang elke dag hoofdpijn, maar na de behandeling nooit meer, zelfs nu nog niet. Oorzaak: geen goede suikerverwerking in mijn lichaam!
Ik ben ervan overtuigd dat de bioresonantie therapie zeer positief heeft bijgedragen aan “het zwanger worden”.

 

Nu bijna 5 jaar verder zijn wij gezegend met 2 gezonde kindjes, ben ik zelf opgeleid tot bioresonantie therapeut met de Bicom en heb ik alweer twee jaar mijn eigen praktijk.

 

Graag zorg ik ook voor u!

warme groet, Joyce