Voor wie is bioresonantie geschikt?


Volwassenen en kinderen


HSP


Dieren

 

Dieren voelen nog veel beter dan mensen aan wat hen helpt en wat niet. Dit is tijdens de therapie heel mooi te zien. Omdat dieren zo goed in verbinding staan met zichzelf en de natuur, heeft de therapie vaak al snel een duidelijk en goed resultaat.

 

Ieder diersoort kan in principe behandeld worden met Bioresonantie, ook dieren die anders niet behandeld kunnen worden, bijvoorbeeld i.v.m. dracht of erg jonge leeftijd. Het consult kan in de praktijk of op locatie plaatsvinden, afhankelijk van het soort dier en de behoefte van het dier.  Het eerste consult zal ongeveer 1 tot 1½ uur duren.


Uiteraard mag u als eigenaar gewoon bij uw dier blijven tijdens de behandeling. Het dier voelt zich veilig bij u, wat de effectiviteit van de behandeling alleen maar vergroot.  

Behandeling is erop gericht het dier in balans te brengen, te stabiliseren, energetische belastingen uit te leiden en blokkades op te heffen, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam zal worden geoptimaliseerd.

 

 

Tijdens de behandeling kijk ik welke andere behandeling dan bioresonantie voor uw dier nog meer van toepassing is, zoals bijvoorbeeld een bloesemremedie, edelstenen of vitamines/mineralen. Dit combineer ik dan in mijn behandeling.