Voor wie is bioresonantie geschikt?


Volwassenen en kinderen

Bioresonantie is geschikt voor de leeftijd van 0 tot 100 jaar. Voor iedereen dus eigenlijk!


Voordat je bioresonantie geeft, stem je het programma namelijk af op de persoon die de behandeling ondergaat. Dat wil zeggen dat je altijd de tijd en de versterking kunt aanpassen. Waar kleine kinderen slechts een aantal minuten en een lage versterking nodig zullen hebben van een bepaald programma, zal dat bij volwassenen langer in intensiever zijn.

Dit hangt overigens ook af van de mate van een bepaalde belasting.


Tenslotte werk ik veel met lichaamseigen stoffen, zoals speeksel. Hierdoor is het programma altijd specifiek voor de persoon die op dat moment wordt behandeld.


HSP

Hooggevoeligheid, wellicht ook bekend als hoogsensitiviteit of hsp, is een karaktereigenschap die bij ongeveer 20% van de bevolking voorkomt.

 

De eigenschap kenmerkt zich door:
1) Een grote gevoeligheid voor prikkels (interne- en externe prikkels)
2) Het diepgaand verwerken van deze informatie
3) De combinatie hiervan leidt tot een intensere reactie op het gebied van emotie
     en/of stress

 

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat vrijwel alle hooggevoelige kinderen/volwassenen problemen ervaren op het gebied van slapen, school/werk, sociale interactie en eten. De klachten die worden ervaren variëren. Wat we in de praktijk vaak zien zijn vermoeidheidsklachten, concentratieproblemen, buikpijn, hoofdpijn, emotionele schommelingen en eczeem.

Juist omdat mensen met HSP zo gevoelig zijn, is bioresonantie een uitermate geschikte therapie om klachten te verminderen! En door het verminderen van klachten ontstaat er ruimte. En als er ruimte ontstaat, vermindert de overprikkeling! Een win-win situatie dus!

 

 

Naast de bioresonantie werk ik ook veel met de producten van Natural Upgrade. Deze producten zijn namelijk speciaal ontwikkelt voor hooggevoelige kinderen en volwassenen en helpen om: bij jezelf te kunnen blijven, te ontprikkelen, te aarden en bij de concentratie. Hoe fijn is dat?!


Dieren

Ook voor dieren is bioresonantie zeer geschikt.
Deze dienst bied ik op dit moment echter niet standaard aan in mijn praktijk. Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u contact opnemen.