Voor wie is bioresonantie geschikt?


Volwassenen en kinderen

Bioresonantie is geschikt voor de leeftijd van 0 tot 100 jaar. Voor iedereen dus eigenlijk!


Voordat je bioresonantie geeft, stem je het programma namelijk af op de persoon die de behandeling ondergaat. Dat wil zeggen dat je altijd de tijd en de versterking kunt aanpassen. Waar kleine kinderen slechts een aantal minuten en een lage versterking nodig zullen hebben van een bepaald programma, zal dat bij volwassenen langer in intensiever zijn.

Dit hangt overigens ook af van de mate van een bepaalde belasting.


Tenslotte werk ik veel met lichaamseigen stoffen, zoals speeksel. Hierdoor is het programma altijd specifiek voor de persoon die op dat moment wordt behandeld.


HSP

Hooggevoeligheid, wellicht ook bekend als hoogsensitiviteit of hsp, is een karaktereigenschap die bij ongeveer 20% van de bevolking voorkomt.

 

De eigenschap kenmerkt zich door:
1) Een grote gevoeligheid voor prikkels (interne- en externe prikkels)
2) Het diepgaand verwerken van deze informatie
3) De combinatie hiervan leidt tot een intensere reactie op het gebied van emotie
     en/of stress

 

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat vrijwel alle hooggevoelige kinderen/volwassenen problemen ervaren op het gebied van slapen, school/werk, sociale interactie en eten. De klachten die worden ervaren variëren. Wat we in de praktijk vaak zien zijn vermoeidheidsklachten, concentratieproblemen, buikpijn, hoofdpijn, emotionele schommelingen en eczeem.

Juist omdat mensen met HSP zo gevoelig zijn, is bioresonantie een uitermate geschikte therapie om klachten te verminderen! En door het verminderen van klachten ontstaat er ruimte. En als er ruimte ontstaat, vermindert de overprikkeling! Een win-win situatie dus!

 

 

Naast de bioresonantie werk ik ook veel met de producten van Natural Upgrade. Deze producten zijn namelijk speciaal ontwikkelt voor hooggevoelige kinderen en volwassenen en helpen om: bij jezelf te kunnen blijven, te ontprikkelen, te aarden en bij de concentratie. Hoe fijn is dat?!


Dieren

 Bioresonantie therapie is zeer geschikt voor dieren. Dieren voelen nog veel beter dan mensen aan wat hen helpt en wat niet. Dit is tijdens de therapie heel mooi te zien. Omdat dieren zo goed in verbinding staan met zichzelf en de natuur, heeft de therapie vaak al snel een duidelijk en goed resultaat.

 

Ieder diersoort kan in principe behandeld worden met bioresonantie, ook dieren die anders niet behandeld kunnen worden, bijvoorbeeld i.v.m. dracht of erg jonge leeftijd.

 

Het consult kan in de praktijk of op locatie plaatsvinden, afhankelijk van het soort dier en de behoefte van het dier.  Het eerste consult zal ongeveer 1 tot 1½ uur duren.
Uiteraard mag u als eigenaar gewoon bij uw dier blijven tijdens de behandeling. Het dier voelt zich veilig bij u, wat de effectiviteit van de behandeling alleen maar vergroot. 

 

Behandeling is erop gericht het dier in balans te brengen, te stabiliseren, energetische belastingen uit te leiden en blokkades op te heffen, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam zal worden geoptimaliseerd.

 

 

Tijdens de behandeling kijk ik welke andere behandeling dan bioresonantie voor uw dier nog meer van toepassing is, zoals bijvoorbeeld een bloesemremedie, edelstenen of vitamines/mineralen. Dit combineer ik dan in mijn behandeling.