groepsmatrix


Van betekenis zijn, willen we dat niet allemaal? 

En zou jij dat willen zijn tijdens een groepsevenement waarin je kunt oplossen en helpen in één? Dan is Touch of Matrix GroepsMatrix echt iets voor jou. Je werkt op deze dag aan jezelf maar helpt gelijk ook de ander. En die anderen zijn uiteraard ook ondersteunend in jouw proces. 
Tijdens een GroepsMatrix evenement kan er gewerkt worden met een groepsthema of individuele thema’s. Maar altijd zal er verbinding zijn tussen de deelnemers en de verschillende thema’s. Waardoor de werking alleen nog maar krachtiger wordt.

 

Hoe ziet de dag er globaal uit?
We beginnen met een voorstelrondje en een verbindingsopdracht. Hierdoor creëren we de matrix/het veld waarbinnen we die dag gaan werken.
Hierna volgt een meditatie.
Vervolgens gaan we het groepsthema (of de individuele thema’s) bespreken. Iedereen heeft zijn eigen gedrag/patronen die hij/zij hierin wilt veranderen. De bestellingen worden daarom ook door iedereen individueel geformuleerd.
De sessie wordt ondersteund door muziek en kan liggend of fysiek stappend door de ruimte plaatsvinden. Dit zal van te voren worden aangegeven.
Tijdens de groepsmatrix zal iedereen zijn/haar eigen thema uitwerken en dat wat resoneert van een ander, zal automatisch ook bij jou veranderen. Hierdoor zijn dit erg krachtige en diepgaande sessies.
De sessie zal altijd worden nabesproken, zodat iedereen de groepsmatrix goed kan afsluiten.
Je gaat naar huis met nieuwe energie en tips en trucs om je te blijven verbinden met je wens.

Gun jij jezelf een dag(deel) helemaal voor jezelf? Waarin je tot rust komt, nieuwe energie opdoet en een nieuwe nog mooiere versie van jezelf wordt?!
Kijk dan snel bij de agenda voor de data van een groepsmatrix.