Resonantie armbanden


Amazoniet

Amazoniet is een krachtig filter. Het heft geopathische belasting op en absorbeert andersoortige straling van bijvoorbeeld de telefoon of wifi.

 De steen werkt kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw. Amazoniet versterkt de vrije wil, vermindert een slachtofferhouding en helpt bij het oplossen van problemen omdat het verstand en intuïtie in balans brengt.

Fysiek werkt de edelsteen ontkrampend en heeft een positieve invloed op de stofwisseling, zenuwen en het zenuwstelsel, de hersenen, hypofyse, thymus, osteoporose, tanden, huid en bij calciumtekort.


Amethist

Amethist of amethist werkt zuiverend en beschermend en helpt onder meer bij het contact maken met hogere energieën en gidsen.

Amethist geeft  inzicht in gevoelszaken en helpt om ervaringen een plek te geven, geeft verlichting bij trauma's, verlies en rouw.  De steen geeft inzicht in gedrag en keuzes die je maakt en helpt hierdoor bij het erkennen van slechte gewoonten en verslavingen zodat ze opgelost kunnen worden.

 

Fysiek heeft amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel. Amethist word ook veel gebruikt bij hoofdpijn, migraine en slaapproblemen.


Aventurijn

Aventurijn is een krachtige heler, beschermt, kalmeert en zorgt voor een algeheel gevoel van innerlijke rust en welzijn. De edelsteen trekt geluk, voorspoed en welvaart aan. Een liefdevolle steen die uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik.

De steen geeft troost, tolerantie, inlevingsvermogen, enthousiasme, geduld en helpt bij het bedenken van oplossingen. Het zorgt ook voor communicatie met het hart, bevordert besluitvaardigheid, assertiviteit en creativiteit en kalmeert woede, ergernis en irritaties. Het absorbeert het elektromagnetische straling en beschermd het tegen milieuvervuiling en bijvoorbeeld wateraders. Door de groene kleur is de steen rustgevend het zorgt ervoor dat er gestopt wordt met het malen van gedachten en brengt een goede nachtrust. Aventurijn is verwant aan Bergkristal en dus een helende steen.

Fysiek stilt het de pijn, werkt ontstekingsremmend en helpt bij stress klachten zoals migraine, ogen, zenuwstelsel, stotteren en bij blozen.


Azuriet met Malachiet


Bergkristal

 

De steen bezit een enorme geneeskracht, verbind met het hogere en neutraliseert zware energie stromen. Bergkristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

 

Het zuivert, reinigt en versterkt de aura. Daarnaast geeft het een helder inzicht in de eigen drijfveren en motieven. Het schenkt de drager heldere ingevingen. De steen beschermt reinigt ook de chakra’s en brengt ze in balans.

Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. Het brengt licht in donkere emoties.


Blauwsteen


Bloedsteen


Botswana Agaat

Botswana Agaat is de ideale steen om verstikkende mentale banden tussen jezelf en anderen te verbreken. 

Deze Botswaanse Agaat variant vult levenskracht en aarding aan, beschermt het aura, reinigt en stimuleert terwijl hij ook helpt bij acceptatie en loslaten.

Verder is de steen ideaal bij faalangst problematiek, eigenwaarde en helpt hij om oplossingen te vinden. Het laat energie stromen en is daardoor uitermate bruikbaar bij spierpijn, verkrampingen of zelfs spierziekten. Verder werkt de edelsteen sterk ontgiftend en heeft positieve effecten op de bloedsomloop, hersenen, misselijkheid, darmkrampen, zenuwstelsel, maag, huid, borstkas, zuurstofopname, vruchtbaarheid, impotentie, seksualiteit


Drakenbloedsteen


Gele Calciet

Deze alleskunner is een ware powerhouse. De steen versterkt en reinigt energie, bestrijd vermoeidheid en geeft een flinke portie daadkracht. Daarnaast stimuleert het ontwikkeling en groei, verhoogt emotionele intelligentie, versterkt spirituele gaven en zelfs het geheugen is er mee geholpen. Blijkt dat het ook nog eens een krachtige heler is die naast fysieke ongemakken ook emotionele blokkades wegneemt dan is duidelijk dat Calciet in geen enkele collectie mag ontbreken!

Het leert om niet tegen de eigen ik in te gaan maar die dingen te doen die je verder helpen. De steen is dan ook bij uitstek geschikt voor hen die succesvol willen zijn in het leven. Fijn is dat de Calciet soorten ook negatieve energie wegnemen.

 

Fysiek reinigt het de uitscheidende organen, verlicht darm en huidziekten, stimuleert bloedstolling als daar noodzaak toe is, weefselherstel en versterkt het skelet en de gewrichten onder andere door calcium opname te bevorderen. 


Goud Obsidiaan


Hematiet, Tijgeroog, Obsidiaan trio


Lapis Lazuli

Lapis Lazuli is een even exclusieve als krachtige steensoort. Het word ook wel de spirituele steen genoemd. Het brengt heldere inzichten terwijl het de drager meteen aanreikt deze duidelijk te communiceren.

De staan leert haar drager voor zichzelf te aanvaarden en zien, het brengt spirituele ontwikkeling, een zuivere communicatie en helpt bij het uiten van emoties. 

De steen staat bekend als vriendschapssteen. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties.. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Met deze steen vind je de weg terug naar het eigen zijn terwijl het creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest bevordert.

Als heelsteen wordt de Lapis Lazuli al eeuwen ingezet voor klachten van hoofd, keel en longen. Lapis helpt ook bij de verwijdering van fysieke klachten die zijn ontstaan door ergernis.


Rhodoniet


Rode Jaspis
Een aardende en beschermende steensoort. 

Beschermt o.a. tegen negatieve energie en beschermt daardoor ook tegen milieuvervuiling, negativiteit en straling.

 
De edelsteen zorgt voor daadkrachtig optreden, assertiviteit, weerbaarheid en moed. Allemaal eigenschappen die te maken hebben met een stevige aarding. 


Daarnaast is de steen een sterke heler welke helpt bij de opname en het balanceren van mineralen zoals ijzer, zink, sulfer en mangaan. Daarnaast helpt ze het bindweefsel herstellen en is een uitermate handige hulp bij problematiek aan de lever, milt, nieren, maag, darmen, blaas, geslachtsorganen, bloedsomloop, spijsvertering en bloedneuzen.

 


Rozenkwarts

Rozenkwarts staat voor onvoorwaardelijke liefde. Ze kalmeert, helpt traumaverwerking, zuivert , zorgt voor innerlijke genezing, vergroot het zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het helpt zware energie te vervangen door liefdevollere lichtere varianten. 

De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven.

 

Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Ook helpt rozenkwarts bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Rozenkwarts een zeer geschikte steen voor baby's en kinderen. Een ruw brok onder de wieg of het bed gelegd zorgt dat baby of kind zich veilig en geliefd voelt 's nachts en durft te vertrouwen op zijn of haar ouders. Ideaal voor kinderen die bang zijn om alleen te slapen.


Sneeuwvlok Obsidiaan

Sneeuwvlok obsidiaan is een zacht werkende obsidiaan soort. De steen bevordert innerlijke rust, geeft harmonie, balans in lichaam en geest.

Op een fijne rustige manier brengt de edelsteen zijn drager tot heelheid. Het helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen en geeft inzicht.

De steen is goed voor de aders, het skelet en de ogen. Omdat obsidiaan zo effectief negatieve energieën opneemt, is het belangrijk de steen na gebruik onder stromend water te reinigen.


Tijgeroog
Tijgeroog is een steen die ouders graag aan hun kinderen geven en eigenlijk iedereen altijd aanspreekt. Dat is natuurlijk niet voor niets. De edelsteen is een krachtige beschermsteen die tegelijk de aandacht naar de ziel en het universum richt. Als een tijger beschermt de steen zijn drager tegen negatieve invloeden van buiten af terwijl hij dus ook inzicht in onszelf en anderen brengt.
De steen geeft kracht, moed en vertrouwen. Rust en vrede ervaren is een makkie omdat deze steen de Yin & Yang energie balanceert.

Tijgeroog geeft rust, werkt pijnstillend, helpt bij geprikkeldheid, zenuwen en gaat hyperventilatie tegen. Verder heeft de steen ook een positieve invloed verkoudheid, ogen, keel, astma, spanningen en de geslachtsorganen.